diumenge, 16 de maig del 2010

RARESES URBANES BARCELONINES

Curiosa furgoneta aparcada en un carrer a prop de la Ronda Sant Antoni.
I diu així: "Sin Dios la vida no tiene propósito, sin propósito la vida no tiene sentido". DIOS BENDIGA ESTE PAÍS. Cristo es la respuesta: "Venid a mi todos los que esteis trabajados y cargados y yo os haré descansar". Cap gràcia em faria pujar dins d'aquesta furgoneta.

Per darrera: "No estoy en crisis, estoy en Cristo". "El infierno es real, escapa de él, lee la Bíblía" . El millor llibre de contradiccions, replet de fantasies i ciència ficció que et crea més dubtes que respostes.

A la plaça d'en Lluís Millet -compositor i director de música- situada a prop del emblemàtic edifici modernista Palau de la Música de Barcelona, hi podem trobar un altre placa fent "honor" al seu renebot, l'expresident de la Fundació lOrfeó-Palau de la Música Catalana el corrupte Sr. Félix Millet però en aquest cas li han canviat el cognom per "Billet" en al·lusió a la seva afició pels bitllets. Actualment, molta gent  la coneix per Plaça de Félix Billet i tot per obra d'algun simpàtic desconegut. Aquest canvi de nomenclatura no oficial, davant dels greus fets pels que s'ha querellat la Fiscalia contra el Sr. Millet, posa una nota d'humor al malestar que viu al col·lectiu de persones vinculades al Palau de la Música. Curiosament, hi ha una falta ortogràfica a la placa doncs, a la paraula "billet" li faltaria una "t". Potser ho van fer aposta per simular més semblança a l'autèntic nom?

A l'altre banda de la plaça, la placa original on figura el nom de Lluís Millet. (Pobre... el seu parent si aixequés el cap!)

Els veïns de la que havia sigut la casa del pintor Josep Maria Sert de Barcelona no renuncien a un petit espai verd però en aquest cas potser s'han passat un pèl, no?

Els balcons dels veïns del carrer Almogàvers tampoc no pequen precisament per discrets. 

Pobres veïns els que viuen en mig de la penombra.

Reflexes urbans

Al costat del Centre Mèdic "Teknon" de la zona de la Bonanova de Barcelona hi podem trobar aquest curiós cartell. Els veïns devien estar farts de que la gent els hi toqués el timbre per demanar hora.

A l'Avinguda General Mitre de Barcelona cantonada carrer Modolell trobem un edifici industrial amb una bandera pirata.

 Si fa una mica de vent a Barcelona, és un bon dia per aconseguir un bon rentat de cotxe gratuït. Només has de donar unes quantes voltes al voltant de la font del Passeig de Gràcia amb Granvia i el vent farà la resta.

Cartell penjat en la porta d'un garatge de la zona de la Bonanova de Barcelona. Buff! Qualsevol deixa el seu cotxe aparcat davant, les conseqüències poden ser nefastes...

Cartell penjat en una porteria de la zona l'Eixample de Barcelona. I jo, em pregunto....amb quines altres parts del cos acostumaven a tancar la porta els veïns d'aquesta comunitat?

Al carrer Tuset de Barcelona, hi podem trobar una tapa de metall de les que es troben al terra de les voreres, amb un graciós error tipogràfic: pubilc en contes de públic. En que deurien estar pensant??

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajjaja m'encantes ises coses, a valencia veig algunes coses curioses pero no duc la camara a la ma jus Un bes.

MARTELL DE REUS ha dit...

Els que som de comarques cada cop que anem a la capital trobem motius de sorpresa i, alhora, aprofitem per parlar altres idiomes ibèrics ja que si no no hi ha manrea de fer-se entendre.

Garbí24 ha dit...

i tant que son rareses, però alguna de molt bona...

Thera ha dit...

Bé, recursos 'mundans' per problemes 'mundans'.

Unknown ha dit...

De fet, Barcelona ja és una raresa per ella mateixa.

Quant a la furgoneta, no ho veig tan estrany. Quan jo era més jovenet també convidava a les mosses a fer-les descansar al seient del darrera del meu cotxe. I com la furgoneta, també era una qüestió de fe que hi pugessin.

Minnie ha dit...

Jajaja, que bo Pere llufa!tot és el mateix :endur-se'n la gent a l'hort!!!

Gaia, això és fixar-s'hi!

yraya ha dit...

Buen trabajo de reportera por Barcelona.
...y seguimos con la Diagonal como estaba, bien.

Brian ha dit...

I que ens dius de la "raresa" de deixar la gent votar en un referendum .... raro lo de deixar-los votar, normal la resposta!!

Clara ha dit...

Em quedo amb la furgoneta.. jajajajaja que bo!

Cris (V/N) ha dit...

M'encanten les troballes que ens portes avui, però si em creuo amb la "flegoneta" li calo fóc :) Petons GAIA, bona recerca i millors comentaris, que visca la ironia fina, jajajaa

Agnès Setrill. ha dit...

Noia! Et prens el teu temps per publicar, però està clar que aquí hi ha calitat i no quantitat.
Molt bons tots els casos! Però el més sorprenent, el de la furgoneta, que si l'haguessim trobat la Cris o jo, només existiria en aquestes fotos! Hehe!

MIA ha dit...

tot plegat curios!
has voltat noia!!

muaquisssssss guapa!

gerardeli ha dit...

Encara em faig creus amb "l'enllumenat pubilc".
És que vas per Barcelona mirant tapa per tapa?
Deus tenir una torticoli...
Enhorabona per la resta de curiositats: genials!!!

GAIA ha dit...

Com diu Pere Llufa Barcelona ja és una raresa per ella mateixa. Cada cop que hi vaig és un motiu de sorpresa per a mi i m'encanta!
Gràcies pels vostres comentaris.

Gerardeli: Ja ho dic en el meu blog que sóc "curiosa"

Clidice ha dit...

caram! quina feinada de recopilació! algunes realment admirables :)

GAIA ha dit...

Clidice: Acostumo a portar sempre el mòbil o la màquina de fotografiar i acostumo a fotografiar tot el que em sembla curiós, je je. Gràcies pel teu comentari