dissabte, 13 de desembre del 2008

STOMP!

En una paraula defineixo l’actuació d'STOMP del divendres 12 de desembre a l’Auditori de Girona: ÚNICA!
El grup britànic va néixer a Brighton, l’any 1991 de la mà de Luke Creeswell i Steve McNicholas. En els seus inicis es dedicaven a fer soroll pel carrer amb tota mena d’artefactes, convertint-lo en un espectacle de percussió combinat amb moviment i comèdia visual. Així fou com van aconseguir cridar l’atenció dels vianants fins al punt de que en l’actualitat hi ha 5 companyies d’STOMP de gira arreu del món.
El show d'STOMP et deixa bocabadat i el públic pot sentir l’energia dels artistes veient com poden treure ritme de qualsevol element quotidià, doncs fan d’un tros de canonada, cubells d’escombraries, capses de llumins, tapes i grans bidons d’alumini, diaris, encenedors, escombres, senyals de tràfic, aigüeres, etc... una harmonia musical junt amb tocs d’humor, ball i expressions facials transmetent tot el que necessiten dir.
L’espectacle comença amb un artista escombrant l’escenari seguit d’una presentació de ball i percussió fent servir l’escombra com a únic instrument musical.
Però el més impactant, sens dubte, és quan, penjats d'una bastida metàl·lica amb l’ajut d’arnesos, volen per l’aire tocant els objectes que pengen d'aquesta, creant una coreografia innovadora i una música i coordinació fantàstiques.
STOMP també fa participar al públic i això fa que creï una complicitat amb ell.
Si voleu gaudir de veure algun tros de les seves actuacions, cliqueu l’enllaç de sota, però si teniu l’oportunitat de veure’ls en directe, no la perdeu...
http://www.stomponline.com/





2 comentaris:

gerardeli ha dit...

Jo també els he vist en directe i, la veritat, és que només es poden qualificar amb una paraula: SENSACIONALS!!!
Tots ells -bons músics, bons actors i bons acròbates- es coordinen a la perfecció a dalt l'escenari, creant un espectacle sonor amb els objectes més inversemblants d'ús quotidià (escombres, bosses de plàstic, encenedors, piques de cuina, caixes de llumins,...)
Totalment recomanable.

MIA ha dit...

jo crec que els vaig veure a la tele una vegada fan espectacle molt bo amb molt moviment i energia que es trasmet , sòn molt potents i tenen molta força.m'agrada que tu vaguis passar molt be , abraçada.