diumenge, 11 de gener del 2009

REBAIXES SI...REBAIXES NO...

Aquest cap de setmana començaven les esperades rebaixes i tots els comerços estaven abarrotats de gent buscant la ganga del segle. Era una bogeria: cues i més cues en els emprovadors i a les caixes per pagar, roba desendreçada, empentes, baralles, crits..... Més d’un moment vaig voler desistir del meu intent de cercar l’esmentada ganga i mentre m’ho pensava vaig poder comprovar que algunes botigues que anuncien rebaixes de fins un 70% son ofertes fraudulentes, doncs només un petit percentatge de productes tenen aquest descompte.
Una altre cosa que em fa sentir enganyada son aquests descomptes del 50% i 70% en alguns comerços, doncs si encara guanyen diners vol dir que etiqueten amb preus més cars abans de les rebaixes perquè així puguin fer aquests descomptes que serien més o menys el preu normal en qualsevol època de l’any.
I el que es repeteix any darrera any es que, en molts establiments, aprofiten l’època de rebaixes per treure roba vella de la temporada passada i guarden la nova per vendre-la més tard o simplement et diuen que no està rebaixada perquè és de “nova col·lecció”.
I no en parlem dels descomptes de les peces de roba en diferents colors, es a dir que depèn del color de la peça està rebaixat o no.
Està bé aprofitar-se de les rebaixes però amb seny i mirant minuciosament el que comprem.

1 comentari:

MIA ha dit...

hola , doncs jo no he anat de rebaixes es una perdua de temps anire quan tot estigui tranquilet o potser no hi vagui, ja veurem, però es que em posa negre lo de la cua, a més la gent compra per comprar moltes vegades, de tota manera es tota una experiència anar treure el cap o no???? no ho dic per ningú. petonets guapa.