diumenge, 8 de març del 2009

COLOR, FESTA I MÚSICA A LA FAGEDA

El divendres 27 de febrer, la Fageda es va vestir de color , festa i música en la seva segona festa de Carnaval. És va començar amb una rua on va participar una bona part del personal que hi treballa. El protagonisme però, va ser per la desfilada de comparses i diferents disfresses. Els nois del Servei de teràpia ocupacional (S.T.O.) van elaborar un cuc gegant i vàren obtenir un premi a la millor comparsa treballada. Els nois del Centre especial de treball (C.E.T.) amb les seves màscares de paper pinotxo van representar un magnífic ball i això els hi va valer un premi a la millor comparsa amb ball. Totes dues comparses es van emportar un enorme pastís de llaminadures. Els premis d’originalitat varen ser per l’home emmascarat i la fada, tots dos treballadors de C.E.T.
Malgrat a l’escassa estona que vàrem tenir per gaudir de la festa va ser un èxit rotund doncs, va haver-hi molta participació per part de tots.
Desprès del repartiment de premis, un bon tall de coca i suc de fruites per tothom va ser el final d’aquesta curta però intensa horeta de la tarda.
Gràcies a tots i... fins l’any vinent!!!


Les monis d'esplai de C.E.T i el cuc gegant de S.T.O.


Comparsa amb ball de C.E.T.


The Gypsy's gardener i la comparsa d'administració



6 comentaris:

Thera ha dit...

Sí senyora, totalment d'acord, va anar molt bé i tothom feia molt de goig!!! És veritat que de vegades sembla que per tot l'enrenou i esforç que significa la preparació l'estona de disbauxa queda curta, però si hi ha participació i bon ambient, compensa!!
Felicitats per les màsqueres, us supereu cada vegada!

Anònim ha dit...

Jo, també vull felicitar a S.T.O. per el cuc gegant que van elaborar els nois. Era genial!

gerardeli ha dit...

Està molt bé que puguem aparcar la feina per una estona i gaudir -sigui quina sigui la nostra condició- tots plegats de la festa. Si es perdessin aquestes celebracions, la nostra feina perdria gran part del seu sentit.
Enhorabona per l'organització i el saber fer vostre!!!
Va ser un plaer.

zel ha dit...

Jo vull llaminadures, sispli, que m'agraden amb bogeria...

rebaixes ha dit...

Que us va quedar res per endolcir el meu gargamell? Potser fins en va faltar.Bé amb la peladilleta de la vostra simpaatia jo ja m'arreglo. Anton.

Anònim ha dit...

El pastís ens el vam cruspir en un moment. Erem massa gent a repartir!