dimarts, 24 de març del 2009

"TUPPERSEX"

Tot va començar amb el “Tupperware”. Recordeu aquelles reunions a casa d’una amiga on es venien tota classe de recipients i “l’anfitriona” era obsequiada amb un regal? Doncs, així funciona el Tuppersex”, una manera de poder adquirir joguines sexuals on les dones comparteixen experiències d’aquests productes. Dic dones perquè el “Tuppersex” està més encarat a elles, però això no vol dir que ells no s’hi puguin afegir.
Fa uns dies, vaig tenir l’oportunitat d’anar a una d’aquestes reunions. L’esdeveniment s’organitzava en un restaurant i un cop vam acabar de sopar, l’assessora del “Tuppersex” va entrar al menjador amb una gran maleta. Entre riures i comentaris picants, la venedora en qüestió anava traient les diferents joguines sexuals distribuint-les per damunt la taula, davant les atentes mirades de les clients. Sovint em pregunto perquè quan és parla del tema de la sexualitat es fan sempre bromes i acudits sobre aquesta. Potser és que ens posem una cuirassa i disfressem de facècies el pudor que sentim?
Els objectes més curiosos i divertits de la nit van ser el consolador de diamants, que en David Beckham li va regalar a la seva dona Victòria i del que és fan fantàstiques reproduccions, la cosmètica carregada de “feromones” i el vibrador vaginal i fàl·lic amb comandament a distància.
La vetllada va ser d’allò més animada ja que, a més de passar-ho bé, rebre informació i aclarir possibles dubtes sobre la sexualitat, la reunió també ens va servir com a teràpia de grup, treure’ns perjudicis, enriquir la nostre vida sexual i el que és més important, poder dedicar una estona a nosaltres. Per un altre banda, és més fàcil adquirir productes sexuals en les sessions del “Tuppersex” que flanquejar les portes d’un sex-shop.
Les joguines sexuals i eròtiques pels adults tenen una funció lúdica, és a dir proporcionar plaer, però també una funció terapèutica.
“La sexualitat és vital i necessària per el ser humà però sempre partint del respecte, no es forci a ningú i no és perjudiqui psicològicament amb imposicions”


Vibradors, olis amb feromones, potenciadors sexuals i lubricants


Boles xineses i reproducció del consolador de Victòria Beckham


Vibrador vaginal i fàl·lic amb comandament a distància


Anell vibrador clitorià i anell vibrador clitorià i fàl·lic


Funda d'estimulació fàl·lica-vaginal i vibrador d'estimulació del punt "G"


Boles anals

16 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Espero que us diguessin que cal treure les piles de botó, dels aparells que en porten, ja que encara que no estiguin engegats es gasten igual. ;P
...es que tinc una amiga que és va comprar el vibrador vaginal-fàl.lic,i encara no l'ha estrenat perquè va deixar les piles posades.

MARTELL DE REUS ha dit...

Crec que per acabar de perfeccionar el Tuppersex hauria de fer-se com a moltes fires de productes artesanals, naturals o tradicionals que hi ha arreu del pais: deixar fer un petit tast de cada producte i compartir amb els/les acompanyants les respectives sensacions gustatives experimentades.

gerardeli ha dit...

Trobo que és una bona manera de socialitzar tot allò relacionat amb el sexe i la sexualitat.
Poder compartir amb d'altres persones -tot i que d'una manera artificiosa- les teves preferències sexuals, sempre enriqueix, lubrica i proporciona noves sensacions (tot i que "in situ" tan sols siguin mentals...)

Anònim ha dit...

Agnès: Fàcil solució: Que compri unes altres piles, no? je je. Els anells vibradors del Tuppersex el que tenen de bo és que no els has de tirar al contrari dels de la casa "Durex" que són d'usar i tirar

Martell de reus: Tota la gama de cosmètica la pots provar i els altres aparells els pots tocar

Gerardeli: Com he dit al post que el Tuppersex està més encarat a les dones perquè sempre és més fàcil compartir les teves experiències i gustos sexuals entre nosaltres

Thera ha dit...

L'excusa perfecta per a fer-la petar, riure una mica i trencar amb la monotonia! Les fotos molt aconseguides, un record de la vesprada...

Garbí24 ha dit...

El sexe com a vincle que ens uneix i tractat amb tota la normalitat que li pertoca es el motor de la humanitat , i que diguin el que vulguin , I s'hi hem d'afegir-hi joguines els hi afegim i punt , el que sigui menys deixar de .............practicar :)

gerardeli ha dit...

Totalment d'acord amb tu, garbi24!!!
I no és més enriquidor compartir una vetllada d'aquestes entre dones i homes? Es tracta de desinhibir-nos, no?

MIA ha dit...

doncs a mi no m'hi veuen en aquestes reunions , cadascu a lo seu, trobo bé qui siguin , però no m'hi busquis a mi , ho sento pot ser sigui antiquada o rara,digali com vulguis. endavant als exploradors! abraçada de mia.

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs jo opino com els nois, sempre és més enriquidor qualsevol cosa,divertiment, o aprenentatge, hi siguem els dos sexes.,i en aquest tema més,esclar! :)

GAIA ha dit...

Mia: Evidentment s'ha de respetar els gustos de tothom. Com tu ben bé dius cadascú a lo seu!

Agnès: Potser serà qüestió de provar, je je

Patrícia Montañés ha dit...

jaja encara sóc menor per anar a una reunió d'aquestes, però està dins els meus plans de futur jajaja! Diuen que aprens molt, oi? Un petó i gràcies per passar pel meu blog!

MARTELL DE REUS ha dit...

Res doncs, haurem d'organitzar un tuppersex de blogaires

rebaixes ha dit...

Si se'n entera el Benedicto us posarà a pelar patates pels negrets... No fem conya, noies, que és molt seriós això de gaudir del cos propi i del de l'estrany.
Alineeus bé, ora pronobis. Anton.

GAIA ha dit...

Rebaixes: Amén!

Josep ha dit...

Vibradors fets amb materials reciclats i que funcionin amb energia solar, aquest és el repte!

GAIA ha dit...

Josep: Bona idea! Amb material reciclat és fàcil però.
Salut i sexe!